På jobb i Västerås också…

Min FlatCat är med Nalle och Lasse på marknad. Och så har ”jag” via Stora matte gjort lite reklam för katthem på Stockkumla skjutbana i Västerås mitt under pågående Korthålls-SM:
imgb5
De vassa SkarpSkyttarna kan ju också vara kattvänner faktiskt!
imgb6
…och man ska alltid göra positiv reklam – man vet aldrig när en stödhem eller en kattköpare uppenbarar sig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På jobb i Västerås också…”

    1. Alla reklamplatser är bra, helt enkelt! Katthjälp ska lyftas fram och stödjas, även av Frivilliga Skarpskyttar (Som aldrig skulle skjuta på annat än pricktavlor!)
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *