En miljon kattkyssar till Emma

Det sa plums och hur vet ingen, men på något sätt hamnade en liten kattunge i vattnet vid Dalbobron i Vänersborg.

uunge

Under pågående bilbingo nära bron i onsdags hörde Emma Karlsson en katt skrika förtvivlat. Hon och hennes moster sprang ned till vattnet och fick se en liten kattunge som kämpade för livet vid en av bropelarna. Modiga Emma ödslade ingen tid: ”Det var bara att ta av sig kläderna och slänga sig i vattnet! Någon var tvungen att göra det. Jag kunde inte ha det på mitt samvete…”

hope1

Hur katten hamnade i vattnet var oklart, men den kunde knappast ha hoppat från bron själv. ”Den kan inte ha kommit någon annanstans ifrån än uppe på bron och den har inte hoppat i själv. Tyvärr är det nog så att någon inte ville ha den här kissen…”  säger Emma Karlsson. Den räddade lilla missen ska få ett nytt hem hos hennes moster. Den lilla kattungen har fått namnet Hope.

Modiga Emma, jag spinner extra för dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En miljon kattkyssar till Emma”

  1. Mjau, ibland faller alla pusselbitar på plats i rätt sekund! Man önskar bara att det hände oftare!!!
   TassKram Wikki

  1. Mjau jag önskar att hon kunde se all NosRosor jag pussat här på bildskärmen till henne, Emma KattRäddare!
   NosPuss Wikki

 1. Mjau!!! Matte läste om detta i tidningen igår och blev väldigt upprörd och ledsen (ännu en gång…) över hur människor agerar! Det stod nämligen där att man sett någon kasta ut den från Dalbron!!! Men, det värmer såååå att höra om denna Emma och hennes moster, så vi spinner också en vääääldans massa för denna Emma och lilla söta Hope =^:^=1

  Buffar

  1. Mjau, man undrar vad det rör sej i hjärtat på en som i så fall kan göra nåt sånt som att kasta en katt i vattnet… den lilla hade haft svårt att simma och hålla sig uppe över vattenytan och hade inte klarat sig länge utan Emmas rådiga insats. Klös på kastaren och fler KattKyssar till Emma… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *