Förstenad Belladonna

För två veckor sedan, när både Stora matte och matte var på katthemmets Öppna Hus, så ställde jag till med något hemskt! Jag gjorde katthemskatten Belladonna förstenad! Så här såg hon ut:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den stackaren satt uppflugen på fönsterbrädan, hon satt hur länge som helst orörlig som stelfrusen och stirrade med stora förskräckta ögon – på MIG! Nu undrar ni nog vad som hade hänt?! Jo, Stora matte hade gjort massor av affischer av den här sorten:

k_rtt_liten
…och hade klistrat upp en av dem på fönstret ut mot gården. Stackars Belladonna tyckte att den stirrade hotfullt på henne och hon vågade inte röra sig ur fläcken, stackaren… Ja, så affischen fick tas ned igen. Då slappnade Belladonna äntligen av.

Jag får posera med min ”flatcat” i bokhyllan istället, det verkar inte störa någon kisse!

_b303

För hur det än är, så är det ju katterna som bor där på katthemmet som skall synas i första hand och de ska givetvis vara trygga och glada…

Det gick ju att sätta upp affischerna på andra ställen där de inte ”stirrade” på Belladonna! Men det är ju för all del bra om de stirrar rent av hypnotiserande på alla människor som går förbi och får dem att komma och adoptera katter!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Förstenad Belladonna”

    1. Mjau så tokigt det kan bli! Stackars Belladonna, hon var skräckslagen. Kanske någon svartvit katt varit dum mot henne? Jag lovar det är inte jag, för vi har inte träffast irl. *fniss* NosPuss Wikki

    1. Mjau jag tycker ju att jag ser rätt beskedlig ut – fast det är klart, affischen påminner ju lite om en sådan där amerikansk ”The army needs you!”-poster???! Tasskram Wikki

  1. Mina huliganer blir rädda för bilderna Föreningen Djurhjälpens kalender som sitter precis vid skrivaren där de hoppar ner från sina sängar! Flera gånger har katterna blivit rädda och stannat upp i hoppet. =) De ser mer än vi förstår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *