Pietro blir allt modigare!

_b
Från att ha varit en rätt osynlig skyggis på Örebro katthem har Pietro visat en allt socialare sida – på Öppet hus kommer han nu fram på golvet och kikar på besökare, stryker sig mot benen på personalen eller knycker mattes vitlöksbröd… Han låter sig t o m klappas på magen!
dsc2
Ursäkta lite suddig bild men det är inte så lätt att gosa och fota med en hand… Pietro är en lite försiktig kille med ett deformerat öra som ger honom ett lite speciellt utseende:
_b302
Och jag är riktigt stolt över att matte vunnit hans förtroende. Det betyder att Pietro släpper allt fler människor nära sig och kan bli en älskansvärd kisse hos den som vill adoptera honom! Kanske hos dig?

dsc1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Pietro blir allt modigare!”

 1. En sån sötnos han är, Pietro!! Hoppas några katter blev bokade och att det kom ett litet tillskott i kassan.

 2. Vilket underbart charmtroll! Härligt att han börjar ty sig mer till människorna. Håller tassarna och slår nästan knut på svansarna, så mycket hoppas vi på ett eget hem för Pietro. Kurr och burr.

  1. Mjau han är jättefin! Räddad från ett ställe där det skulle avlivas massor av katter. Örat har troligen varit blodöra och blivit lite konstigt läkt, det ska eventuellt fixas till lite i framtiden. NosPuss Wikki

  1. Mjau jusst ja – en namne?!! *fniss* Vi ska absolut vidarebefordra detta goda råd till katt-Pietro! *buff*
   NosPuss Wikki

 3. Så vacker! Mattes gamla katt Mats hade ett sånt öra. Slagsmål var orsaken. Han finns i mattes hjärta och över regnbågs bron.

  Vi har regn idag = SOVA I SÄNGEN!!!!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Här är det sol och gass, vilket betyder sova under min inlineslåda där golvet är svalt… NosPuss Wikki

 4. Åååh, vilken gulleskatt =^:^= =^:^=! Han verkar gilla hängmattan, precis som vi!

  1. Mjau, hängkorgen är en av Pietros favoritställen – och just där kan man få en mysstund! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *