Wikki’s sommartävling! Påminnelse!

Nu är det exakt en vecka kvar som du har på dig att skicka in din festligaste kattungebild till min tävling! Tolv bidrag har hittills kommit in och vinsten är en härlig kattbok!

green_bottle
Maila din bild till bloggkatten@hotmail.com senast den 25 juli!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki’s sommartävling! Påminnelse!”

    1. Mjau den bilden var så underbar, den kommer upp om en halvtimme ungefär på bloggen! NosPuss Wikki

  1. Nu har även vi skickat in en bild på Puma iallafall. Sixten hinns nog ej med då vi måste scanna in hans kattungebilder och datorn som är kopplad till scannerna har strejkat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *