Har du en favoritmus?

Nova älskar leksaksmöss som det rasslar och skramlar om. Jag vill helst jaga mina ute i det fria – riktigt musjakt alltså. Stora matte har en speciell gosig råtta som hon älskar väldigt högt, men som vi INTE får leka med:

_b301
När hon var liten kattunge sydde matte den här söta lilla musen till Stora matte att ha som nåldyna i sin sylåda. Men Stora matte tycker om den så mycket att den slipper nålarna och får bo i och vakta sylådan ändå! Ibland behöver inte saker man får i present vara dyrbara och perfekta – när de är gjorda med ett barns kärlek är de värda allra mest, säger Stora  matte. Jag håller med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Har du en favoritmus?”

  1. Sixten föredrar också de vilda mössen ute, men kan ibland om han vill ventilera sin ilska på en leksaksmus och då kvittar det vilken det är. Puma har en liten pälsmus som rasslar som sin favorit, den älskar han att ha ute och leka med det blir så mkt roligare då än att leka inne.

    1. Mjau ibland kan även en gammal musjägare vilja leka med en prasselrasselmus inne också. De är ju lite mer lättfångade… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *