Svart, jag håller tassarna för dig idag!

mer_katt_1
Biekatten Svart är en auktouritet och nestor på kattbloggfronten med en helt egen profil, även om den normalt inte innebär att gå klädd i rosa body! Och idag ska Svart till KattDoktorn och få stygnen borttagna efter den komplicerade operation som han genomgick för 2 veckor sedan… Nova, matte och jag håller tassar och tummar tillsammans att Doktor Katt säger att allt är bra med Dig och att du slipper gå klädd i det där plagget sedan i fortsättningen! *nosbuff nosbuff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Svart, jag håller tassarna för dig idag!”

    1. Mjau, det stämmer – och nu är stygnen borta men Svart får ha dress ett tag till så att det ska läka färdigt utan att han tassar för mycket därinunder…
      NosPuss Wikki

    1. Vi hjälper till! *håll håll håll håll håll håll håll håll med 8 tassar*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *