Mysteriet med de platta blommorna

I Stora mattes blommande rabatt är det ett mystiskt ställe där ingenting tycks vilja växa. Penséerna bara sjönk ihop, och när de ersättes med bellis (Tusenskönor) var det samma problem. De vill inte ta sig. Eller?
img_large
Tanja Klotbältan tyckte ju att det var en sååååååååå bra sovplats…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mysteriet med de platta blommorna”

 1. Det kan kanske vara två negativa linjer som korsar varandra just där. På sådana ställen trivs inte växter. De blir förvridna eller dör. Katter brukar ha en förkärlek för att välja sådana kors som sovplats. Myror däremot skyr negativa linjer. De föredrar att bygga myrstackar på positiva linjer.

 2. Oj vad kryss vi måste ha i vår enda Rabatt då.
  3 herrar o en dam har funnit sina sommarfavoritlegor i vår enda rabatt.
  Tror bara att det är svalt o skönt.
  Pussa på Tanja. Hon är inte alls en Klotbälta .
  Bara lite bortskämd, välmående som en Katt ska´va.
  Nalle

  1. Stora matte och Tanja verkar ha samma relation till mat – lite rund och go = lite mer att tycka om?!! *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *