Tävlingsbild nr 9

Hurra vad många tävlande i min kattungebildstävling! Här är nästa sötnos:

cilla
Här är ännu en riktigt unik lätt gulnad gammal bild som grävts fram med kärlek för att visa en älskad kisse som ung! Så här skriver Cicci:

”Bilden är på Cilla, en idag 19 år gammal kattmamma. Trots att hon är gammal och lite trött så älskar hon fortfarande att jaga snören.”

(Mjau, jag hoppas att när jag också har lekfullheten kvar på samma sätt när jag blir gammal?!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *