Tävlingsbild nr 10

eloise
Egentligen behöver den här bilden inte mycket text… Den visar tydligt hur lilla birmakattungen Eloise tänker ta kommandot över huset – och den stora huskatten Sasse… Matte Kicki skriver: ”Detta var när jag fick hem min alldra första birma Eloise och hon busade med min husis Sasse. Sasse var naturligtvis större och brottade ikull henne men skam den som ger sig. Hon höll åt benen i stället! Kolla ögonen! Envis till tusen! Nu är dom änglakissar men båda förgyllde mitt liv i många år.”
Jag kan tänka mig att det blev gott om roande brottningsmatcher….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävlingsbild nr 10”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *