Tävlingsbild nr 2 i ”Sommartävlingen”

Skicka in din festligaste kattungebild till min tävling! Det har Dui och Deco gjort, se här:tvl_dui
Det här är Dui – en mycket ung Dui – som berättar: ”Husse och jag busar med en liten mus. Det är jättekul och jag hoppar upp i klätterträdet som är i fönsterhöjd. Sen upptäcker jag att det finns en plats till att klättra in på. Det går bra MEN hur kommer man ut??”

Mjau du ser underbart förbryllad ut, Dui! Toppenfint tävlingsbidrag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävlingsbild nr 2 i ”Sommartävlingen””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *