Osynliga katter?

invisibl
Nu är Nova riktigt olycklig igen – hon hittar inte Pips och Murres blogg http://www.myskatterna.blogspot.com/ och undrar om den blivit osynlig? ”En del katter blir osynliga, det har jag sett på internet, hur ska det gå för Pip att vara osynlig?” gråter hon och vill att jag ska ringa InterCatPolisen… ”Men Nova de har nog bara åkt på semester! Och dragit ur sladden till sin dator??!” *suckar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Osynliga katter?”

  1. Ytterst mystistiskt må jag jama. Här krävs en rejäl undersökning. Fast det är ju inte första gången deras blogg rymmer. Så det finns nog chans till att den kommer tillbaka igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *