På jakt efter insamlingsbössa…

whitebossa

Att ha en insamlingsbössa vore en god idé, tänkte jag. Men visste inte hur jag skulle få tag i en. ArtaPlast heter företaget som tillverkar dem, lyckades jag klura ut, och de går att beställa dem via insamlingsbossa.se – men miljövänligt och ekonomiskt sinnad som jag är, så undrar jag: Har någon av er läsare en ”bössa” som står och samlar damm och som du inte behöver? Maila till mig i så fall!

Min senaste ”insamling” (från marknaden med Nalle) landade hos Livbojen i veckan och i kväll har jag också satt in ett bidrag till Djurskyddet Eskilstuna.

Nu planerar jag och Stora matte nästa insamlingstillfälle…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På jakt efter insamlingsbössa…”

  1. Gissa vad! Jag har insamlingsbössor men de är inte plomberade:) Jag har tänkt använda till djurens mat men en av dem kan du fakktiskt få:)
    maila din adress så kommer den som ett paket på posten:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *