Husse har fått en ”lillebror”

Tillåt mig presentera husses ”lillebror” Vincent:
_b255
Mjau, det är alltså inte så att husses mamma fått en människobebis – utan familjen hade ju blivit med kattunge, som jag berättade i våras! Och nu har han vuxit upp till den här snyggingen! Då hette han ”S*Vår Bästa Bosse” men nu lystrar denna brittiska korthår till det tuffa namnet Vincent!
_b256
…och jag har hört något om att Vincent ska få en lekkamrat snart!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Husse har fått en ”lillebror””

  1. Vilken snygging!! Får man vara så fräck och fråga vilken ras det är? =)
    Vackra Vincent! Vad roligt för dig att få en lekkamrat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *