En kattserie ni aldrig sett förut

”Sounds like a Melody” är den lite egensinniga och högst personliga tecknade serie om den hemlösa och arbetslösa kattflickan Melody, som mattes kusin ”Owlor” tecknar. Här är ett smakprov:

melodymirror
Melody lyssnar på musik och glömmer allt…
soundslikeameldoywichyouwhrerehere
…och ofta är det musiktexter som ramar in det som händer henne i serierutan! Melody vet hur det är att vara hemlös katt…
soundslikeamelody

soundslikeamelody1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En kattserie ni aldrig sett förut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *