Att hitta varandra

Det var många som sade att jag var destinerad att bli ensamkatt – att jag var för bossig och problematisk bland andra katter. Men matte lyssnade på sitt hjärta och sin instinkt och såg på mig att jag behövde en kattkompis. Vi provade några olika katter, som jag inte fungerade så bra ihop med…
_b254
Men så hittade matte vårt lyckoskott, min lillasyster Nova. Och med tiden kommer vi allt närmare varandra, Nova och jag. Vilket känns så fint! Numera går vi på äventyr tillsammans, och jag skyddar och försvarar min lilla kattsyster!
vev_med_m
Här är ett par som också med tiden kommer närmare varandra: ”Plötsligt så hoppade Madame upp och lade sig bredvid Vevve! *happy*” lyder budskapet från matte Neko.  Härligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att hitta varandra”

  1. Kloka kloka Matte! Vår matte kommer också ihåg när hon hittade oss ihop sovandes efter en lång tids strid! Lycka!!! Nu trivs vi så bra ihop även om vi slåss ibland.

    NosPuss Sven och Signe

    1. Mjau, alla katter behöver inte ligga travade i stackar på varann för att trivas ihop! Man kan må bra bara av att få vara på varsin sida om sin älskade människa! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *