Skönt ute…

ut
Stora matte är kvar hos mig medan mina människor är på sina jobb. Hon förstår dessutom vad ”Meep mjau ip ip ip mjuip” betyder!
ut1
Jag gör en noggrann koll på alla buskars dofter. Notera utfälld svansradar!
ut2
Det pågår vägarbete precis runt hörnet, jag måste nog stanna en stund här i gräset och bevaka det! Hmmm….
ut3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skönt ute…”

  1. Vilken tur att du har en förstående stor matte. Snygg undersökning av busken, man verkligen ser hur din hjärna bearbetar all information som svansradar och nos snappar upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *