Hemma igen…

koll4
Tänk att jag ÄLSKAR att få åka till Landet – men hemma är Hemma! På bilden ovan är min speciella Landet-sovplats med mjuk skön fleecefilt. Men när vi kom hit tillbaka till Örebro igår kväll och släppte iväg vår snälla husvakt (Tack för hjälpen!) då gick jag en runda och nosade över allting, och sedan lade jag mig på min mjuka handduk ovanpå tvättmaskinen i badrummet och bara SOV GOTT i flera timmar! Hemma ÄR ändå något visst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hemma igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *