Söta Lillan

_b213
”Promising baby” står det i domarens utlåtande för Lillan, eller S*Djäknens Que Sera som hon egentligen heter. Lillan är bara 4 månader och cornish rex heter rasen. Rexpälsen är mycket kort, så hon trivdes bäst att ligga inrullad så här i sin dyna:
_b214
Mer rex och andra utställningskatter kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Söta Lillan”

 1. Underbart ljuvligt söt. Som en korthårig Wikki 🙂 Matte kanske kan ha ’Lillan’ som förebild nästa gång hon behöver raka dig?

  Tasskramar skickas från Sullivan, Chanda o Pumba

  1. Hi hi mjau det räcker med att hon har en Wikki till mall… Även rakad är jag en hel del stabbigare än smäckra Lillan… Från mitt perser-arv har jag fått ben som telefonstolpar! Matte säger att jag är muskulös som en Tinker – en fläckig ”bryggarhäst”!TassKram Wikki

 2. Titta, en sån som ja! *stolt* En sån söt tjej! Ja, vi rexar har inte mycke päls, så vi gillar när’e e varmt omkring oss… ja älskar element å sol å varma täcken. Matte säjer att hon känner uppfödarn, förexten. Kul me bilder på riktia katter!

  Tass från Conny, sekerhetskatt.

  1. Mjau en liten minimisse ännu, undrar om hon blir lika stor som klosterkattConny!?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *