Skat-party!

_b201
Utanför ICA har skatorna något hyss för sig, är det party månne?
_b202
Uppenbarligen har de hittat något spännande: En chipspåse!
_57
Och att hitta öppningen var inget problem. Finns nu något inuti?

_b204
Det är väl bara att knalla in och kolla? Hmmm…

_b205
Jo då: Partyyyyyyyyyyy!  (Synd bara att bilden blev lite suddig.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Skat-party!”

 1. Åh så roligt! Ha ha ha gör inget att det är suddigt! Akta dig för kalorierna lilla skatan!

  Ha en skön helg alla!

  Signe och Svennis

  P.S. Vi vet att nåt är lurt nu, matte har tagit fram stora väskor. Packar. Stor fästing trillade av Signe idag. Jättestor… Matte fick dåligt samvete och blev lite rädd att lillmatte kunde äta på den, men hon var inte i närheten : (

  1. Mjau hoppas det går bra med semesterresa och allt – ni får väl följa med?!! Jag tror nog inte lillmatte gillar fästingdiet så det är nog ingen fara! Matte pillar igenom våra pälsar stup i ett efter att vi har varit ute, så att ingen fästing ska sätta sig. Usch otäcka kryp! Angående skatorna är jag mest orolig att allt salt i chipsen ska ge dem ont i magen? Men skator är kanske tåliga. NosPuss Wikki

  1. Mjau, och du skulle ha kommit i lite färggladare fjädrar till Skat-Partyt, eller hur?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *