Munky fick hon heta…

munky
Ett otippat namnförslag fastnade Missys lilla unge för och det blev Munky! Den lilla sköldpaddsfärgade flickan är nu annonserad ledig för adoption på Livbojens hemsida under en egen presentation! Hennes ögon är öppna nu och hon har vuxit rejält! *spinner*

Vill du bli Munkys matte när hon är ”leveransklar” vid 12 veckors ålder?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Munky fick hon heta…”

  1. Ååååh, lilla söta Munky =^:^=. Alla varma tankar och önskningar om ett långt och lyckligt liv!!!!

    Tasskramar

  2. Åh, vad söt hon är! Hade jag inte redan haft 4 kissar så…..
    Önskar lilla Munky ett långt och tryggt liv.

    Kram Karin

    1. Mjau, det ska jag framföra till söta Munky!TassKram WikkiPS. Det är hennes jourmatte Ina Thysell som tagit det fina fotot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *