Tack till Severa!

Det var en jättego kille i Severas monter – med fodermärkena IAMS, Eukanuba och kattsanden EverClean – som gav oss tre lådor kattmat till katthemmet! Jag vill glatt jama tack!

Tyvärr gjorde Stora mattes kamera något hick och mörklade bilden som skulle presentera montern, så jag visar en tjusig katt istället:
_b195
Om jag lyckats leta reda på rätt misse i programmet så heter den här lilla dunfjuniga perserfröken Stenhumlans Filippa K. *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack till Severa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *