Affischkatten Wikki

Så här skyltade vi upp kring katthemmets bord på utställningen med inte bara mig som FlatCat utan också med Wikki-affischer där jag spände blicken i folk och, enligt matte, var lite ”Uncle Sam”-aktig:

k_mb_large
Vi hade en variant av bilden med text som passar vilket katthem som helst:
hem__mb_large
Om du vill låna denna bild för att skriva ut och sätta upp, så skriv ett mail till mig bloggkatten@hotmail.com så mailar jag affischen som .jpg på ungefär 1 MB – då går den att skriva ut i A3-format utan att vara suddig.

Jag är ju katthemskatt och då ska man så klart hjälpa sina MedKatter! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Affischkatten Wikki”

    1. Nu blir jag ännu mer rosa om min lilla svarta nos av nosrodnad över berömmet! Inte visste jag at jag var så slagkraftig!!? TassKram Wikki

  1. Det är inte bara ett viktigt budskap på affischerna – det är en otroligt vacker fotomodell också!
    Bra jobbat! *klappar tassarna*

    1. Jag håller svansplymen hlgt som en flagga för lla hemlösa katter! Låt oss hjälpas åt! *kurr*NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *