Tack Royal Canin för generös gåva!

Varmt tack till Jenni och hennes personal i RC:s monter! Här är jag och kramar om dem:

__large158
Dels fick vi jättefina saker till vårt lotteri – ni skulle ha sett en av tjejerna som vann det ena kattkryp-in-et, vilken lycka! – dels fick vi hela deras jättepyramid med kattmat som stått i montern!!! Vi fick leta upp allsköns lådor att packa det i, men det här lasset och massor till var det, och vilket jubel när vi kom ned med det till katthemmet på söndagskvällen:
__large159

Särskilt katt-mamma-maten är sannerligen välkommen, nu när det kommer in den ena dräktiga katthonan efter den andra. Och leksaksbollarna kommer att roa många leksugna tassar i vår verksamhet. Tack tack tack spinner jag och alla katterna på Kattis!

Ni skulle förresten se hur ljust, luftigt och fint det blivit på katthemmet efter ombyggnaden!

__large160
Mer öppna golvytor, mer lättstädat och det känns verkligen i luften i lokalen hur det liksom blivit fräschare. Ett jättejobb är genomfört, det finns mer jobb kvar, men vi är stolta och glada att ha kommit en bit på väg – och det gagnat katterna så klart, vilket är viktigast.
__large161
Det är ju allt för deras skull! *tasskullerbytta*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tack Royal Canin för generös gåva!”

 1. Vilka härliga högar med mat, Royal är ett bra märke och känns som katthemmets katter behöver näring då de kanske varit med om både det ena o det andra när de kommer in.
  Och gud så fint o luftigt på Örebro katthem, jag har aldrig varit där, riktigt fräscht!!!!
  Toppbetyg till ”Stora matte” som varit så duktig i helgen och alla andra som också kämpat för att få in saker o pengar åt katterna.
  Nellie, Tazzlan och ungarna busvisslar i bakgrunden.

  1. Mjau, och man blir så hjärtans ? lycklig över att först få denna gåva och så dela ut den vidare och känna inombords vilken värme det genererar!
   NosPuss Wikki

 2. Wikki! Du är så flitig! Vi läser alla inlägg och är så stolta att få känna dig! Så mycket gåvor och hjälp! Vilket fint katthem och Svennis-kopian är så vacker!

  Hoppas du kommer med på en kasse! Det skulle vara en hit!

  Vi har ett jättefint klätterträd som ingen använder. Matte funderar vem hon skall skänka det till. Synd att ni bor så långt bort!

  Sven fick sin medicin med turkisk yoghurt idag, det var gott!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Vad jag blir stolt över berömmet! Mjau, har ni ett stort klätterträd? Jag tänkte om t ex Klosterkatterna skulle vilja ha det? Jag kan bidra till frakten i så fall! Svennis-kopian heter May-Lis! Hon har världens häftig plymsvans! Lika fluffig som min!
   Men vad du är duktig på medicin, Sven, mår du bättre nu?! Bekantskapen med Jenni på RC är något som jag uppskattar alldeles innerligt… NosPuss Wikki

 3. Mjauuu vad roligt för kisarna, alltihop! Massor av mat, finfina nya och fräscha rum, leksaker och annat =^:^=!
  Tasskram

  1. Mjau, det är underbart! Och det märks att missarna trivs med det också! *spinner* TassKram Wikki

  1. Mjau, Sippo, jag äter helst Kaninens Långhårsfoder, det håller pälsbollar borta från min lilla trinda mage – ja inombords alltså. På utsidan är det päls kvar. Dit hann inte matte med saxen! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *