Hur man läser en kattbok med känsla

Fler människor borde läsa sina kattböcker så här:https://youtu.be/FtX8nswnUKU
Läsning borde alltid vara så här kul! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hur man läser en kattbok med känsla”

    1. Vilken underbar historia! Det är ju det jag säger, sciencefiction och fantasy är sådant vi behöver för att vidga våra vyer och tänka lite gränslösare!! Så klart doft var rätt sätt att berätta något för en katt??! Vi lär ju inte ens ha fullständigt färgseende… *fniss*
      Nu ska jag gå ut och nosa mig en berättelse vad som hänt under natten!TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *