SpelaSushi Cat – njaaa?!

sushi_cat1
För mig får gärna blåa Sushi Cat sova kvar där uppe på sin kulle… Det enligt Metro mest spelade spelet på Face Book kändes inte speciellt upphetsande. Min Sushi Cat åt och mumsade, men tja… sushi_1
score

Inte blev jag ”addicted” direkt. När katten var mätt och belåten hade jag spelat klart…

Men okej, jag ska erkänna att jag hade tröttnat efter tre nivåer. Det är roligare att jaga riktig sork ute på plöjningen på landet!

Vad tyckte du om spelet?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *