Nya katthemmet växer fram

komp1
Det är en fröjd att se väggstommar resas! Det måste i alla fall katterna som sitter i rastgården i bakgrunden tycka?!! ”Heja Maritha, Sonny, Mias och Tobias!” jamar de unisont…
kompis2
Var med och bjud på min Wikki-FödelsedagsTavla, så bidrar du också till byggnadsverket och det nya katthemmet Kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nya katthemmet växer fram”

    1. Det kanske är tur att det går fort – det är det som ger större chans till överlevnad i den ”hårda världen”!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *