Nova fixar nya gardiner

Jag är så TassHjälpSam, säger Nova. Hon hjälper husse med matlagningen och matte med inredningen. Igår blev det nya gardiner i köket! Eller, mjau, några enkla färdigköpta* paneler  – men med väldigt mysigt motiv! Liknar en viss katt i hushållet?!

rebro__large3
Först ska man skrynkla ut dem ur förpackningen. ”Jag drar här nere, matte! Håller du emot där uppe?”
rebro__large4
”Sedan ska det jämnas till här undertill, så de inte släpar i golvet! Den här höjden blir bra, matte! Sätt fast den här panelen så!”
rebro__large5
”Vecken hänger ut sig, om jag kloar och drar lite här också, matte! Och vår garderobis-blomma ska kika fram runt kanten. Så där, snyggt! Synd att utsikten utanför fönstret inte är roligare… Men vi har i alla fall fixat insidan!” spinner Nova.

*Vi hittade dem på rea-lagret på HemMagasinet på Kungsgatan i Eskilstuna. Där kan man faktiskt fynda finfina saker till bra priser… De fanns i blått och i rosa version också. Våra ska kompletteras med någon mer panel och en gardinkappa, så vi fyndar säkert mer.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova fixar nya gardiner”

 1. nämen NOVA! vilka fina gardiner! matte och jag blir JÄTTE avundsjuka!
  jösses va vi är lika du och jag Nova,matte la in bilder i min blogg för att jämföra,och MJAU va vi är lika!
  /tass från din Pip.

  1. *kurr kurr kurr* *buff* *nospuss* *kurr kurr kurr kurr* *blink*
   TassKramar Nova
   PS Kan inte titta på bilderna förrän i kväll, men då ska de BEUNDRAS!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *