Måndag och alla rasslar till jobbet

Så jag ”rasslar” väl hit till Bloggen och mitt lilla jobb att tassa ihop en rapport från weekenden… Det blev ju inte så mycket tid till det, när man har människor omkring sig som hittar på så mycket.

Igår eftermiddag hade vi balkongdörren öppen hela tiden, det var så skönt att ligga där på balkongbordet och sola! Sedan blev det ju ett par härliga promenader med Stora matte:
rebro__large
Det pågår en väldig massa grävning och markarbeten för ledningar och avlopp precis utanför vårt hus, och det måste ju inspekteras. Då kom jag på världens bus… Först lite rullande i sanden på byggplatsen:
rebro__large1
Sedan ruskar man sig INTE! All sand ska sitta kvar i pälsen…. Massor!
rebro__large2
– Sen rusar vi hem till matte och rapporterar ”Hjäääääääälp vulkan-askan kommer!” *fniss fniss*

Fast de gick inte på det….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Måndag och alla rasslar till jobbet”

    1. Mjau, det är en särskild fläck just strax till höger direkt utanför porten där det är extra fin sand att rulla sig i, supermysigt!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau, det är något speciellt med att få leka vildkatt och gnussa ner sig i den mjuka sanden!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *