Var finns Sveriges snyggaste Graffiti-Katt?!

katt_graffiti

Det frågade jag efter i ett inlägg den 28/1 och utlovade ett pris till den som kunde skicka bild på coolaste svenska kattgraffitin: ”Jag ska klura ut ett pris till den som skickar in den bästa svenska KattGraffiti-bilden! Berätta var i Sverige bilden finns och så blir det en röstning sedan!”

Ett bidrag fick jag in från Klosterkatternas matte, men sedan hände inget, och det var väl förståeligt, med tanke på snön som täckte all graffiti överallt…  Så nu börjar jag om på ny kula!

Ser du någon häftig graffiti? Maila din bild – en katt ska så klart vara med i den – och så blir det en omröstning här på bloggen. Senast den 20 maj vill jag ha bidragen, och det blir ett bra pris, jag lovar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Var finns Sveriges snyggaste Graffiti-Katt?!”

  1. Men Wikki, det är väl inte konstigt att det tog slut efter att Klosterkattens matte skickat in bilden från ’vårt’ gamla hem? Den är ju jättefinast tycker vi. Särskilt som de som jobbar där ser till att så många får alldeles egna grafittilösa hem *fniss*.
    Nosgos till dig och Nova från oss

    1. Mjau, den är jättehäftig men det måste ju finnas fler GraffitiKatter någonstans!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *