Det lyckliga slutet…

Ibland händer små under… Det var i onsdags som Pia Persson på Dalarnas Tidning skrev ett nödrop – en kattmamma hade tragiskt omkommit i en trafikolycka och lämnade tre stycken ungar moderlösa, bara tre veckor gamla…Nu sökte man med ljus och lykta efter en amma som kunde hjälpa de tre kattungarna att klara sig. Visst går det att nappa upp så små kattungar, men de mår så klart bäst av att få vara hos en riktig kattmamma…

embla

Och lyckligtvis, dagen efter blev det napp, katten Embla flyttade ned från Vikarbyn till Rättvik för att bli fostermor till de tre ungarna. Med sig hade hon sina egna tre, hälften så gamla, ungar, och efter lite pyssel med tillvänjningen så tar hon nu hand om alla sex! Emellanåt får de tre yngsta ha sin mamma för sig själva, så att de ska få tillräckligt med di utan att behöva trängas med de större ungarna. Pia skriver ”Framtiden ser tack vare Embla nu ändå ljus ut för Coca-Cola, Fanta och Trocadero, som i går plötsligt förlorade sin egen mamma i trafiken.”

Det håller vi tassarna för!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Det lyckliga slutet…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *