Köp Hemmets Journal nästa vecka!

logo1

I nästnästa veckas nr 17 av Hemmets Journal kommer en artikel om Katthemmet Kompis efter branden. Artikeln fokuserar på hjälparbetet från alla er fantastiska människor som har ställt upp för Katthemmet Kompis på olika sätt efter branden på nyårsdagen. Så håll utkik i er butik efter HJ nr 17!

grusningc

Jobbet med vatten- och avloppsanslutningar är i full gång och grundbädden har grusats upp. Här är en glad Maritha som förevigar Kalle, som sköter jobbet. Jag har en god känsla av att Kalle har en väldigt trevlig arbetsplats och känner sig som värsta kändisen omgiven av paparazzis?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Köp Hemmets Journal nästa vecka!”

  1. Tror att Kalle känner vilken nytta han gör. När han är färdig med jobbet kanske han tar hand om en eller flera katter också? Det vore han värd!

    1. Hm någon sorts omvänd belöning?! Fast fiffig! Att få ett par katters kärlek är en skatt som är ovärderlig!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *