Husse som mattpiskare

Nu har vi hittat en städningsuppgift som husse har fallenhet för: Förste MattPiskare! Han har släpat ut plädar, filtar, täcken, mattor och liknande på gården.

bokken

Och bevandrad i diverse stridskonster som han är så piskar han dem med sin bästa trä-Katana ”Bokken”! Dammet yr!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Husse som mattpiskare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *