Nya matskålshållaren

Hoppsan, jag hade ju glömt att jag lovat att visa den festliga matskåls-ställningen som Stora matte köpte åt oss från LoppisSkåpet nere på Katthemmet:
skl
Den är lite ”ful-rolig” och vi satte i andra skålar – så det blev hur bra som helst!!! Kom ner till Katthemmet på Öppet Hus-dagarna du också och fynda i Loppis-Skåpen! Eller kanske du har något att skänka som vi kan ställa in där?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nya matskålshållaren”

  1. Halloj Wikki! Det var en skojtokig skålhållare det där :-D! Har du sett att ”djurhemsförslaget” nu ligger på tredje plats? HUUURRRRRAAAA! Men det gäller ju nu att fortsätta rösta och sprida ryktet om tävlingen!

    Tasskram

    1. Mjau, det är jätteofta som snälla människor kommer och skänker bra-att-ha-kattsaker och så säljs de för en lagom peng som går direkt till katthemmet…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *