Foto-Kull – du har den!

Sara Katt har utmanat mig på Foto-Kull! Jag har varit med på det några gånger tidigare, men kan väl skutta med en gång till! Så ta inte den här bilden så allvarligt:
kameranej

Spelreglerna är att man går in på sin första fotomapp och väljer den tionde bilden. Man publicerar fotot i sin blogg med bakgrundshistorien. Sedan måste man välja ytterligare fem bloggare som ska leka fotokull. (Om du redan har lekt fotokull tidigare, förlåt – bry dig om den här inbjudan! Dessutom, vill man inte vara med, så måste man inte!)

De fem bloggarna jag utmanar är:
Nea
Virrmaja och Slumpen
Stationskatterna
Skat-Ann
Sippo

Och här kommer min bild med historia:
mob_
Vi hade gett Stora matte en fin kattmugg i födelsedagspresent förra året. Hon blev jätteglad för den och skickade ett mobilfoto på när hon invigde den med gott cocosthé på en eftermiddagsfika – och just den bilden låg som tionde i vår fotomapp! Visst är muggen stilig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Foto-Kull – du har den!”

  1. Då får du ta en random bild t ex ur tionde mappen och tredje bilden? Eller trettonde bilden i nittonde mappen? Eller? Leka ”Finns i sjön” och se vad det blir? *fniss*
   TassKram Wikki

 1. Jättefin mugg. Men, var hittar ni cocos-theéet, ser inte ut som någon vanlig thé-sort.
  Kramisar

  1. Det är Twinings ett påsthé en serie som kallas VOYAGE i mörkbruna påsar, och smaken kallas BRAZILIAN BAJA. Ett perfekt kvällsthé med mycket smak! Både matte och Stora matte är tokiga i det!
   NosPuss Wikki

 2. Skojig idé! Man vet aldrig vad det poppar upp för bild… *fniss* Matte skaffade kameran i samband med att en viss rödhårig herre flyttade in, så sannolikheten är rätt stor att han finns med på kortet. Bild och historia kommer imorgon! Kurr och burr.

 3. Välspelat! Tack för att du ställde upp trots att du gjort det här förut.
  Vacker bild också. Jag blir sugen på tilltugg när jag ser den!
  Nospussar,
  Sara Katt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *