Tassa dina egna påskägg del 5

Påsken är full av konstiga människo-påhitt…binky_bunny
Som ni alla vet är det ju ett fullständigt missförstånd att PåskÄggen kommer med PåskHaren. Att det är en utklädd katt det vet ju minsta kattunge….
easterbyprussian

En del tror också att det är så att Kattungar kommer ur PåskÄgg! Kan man annat än fnissa?

eastercatbasket1

Nåjam, nu när ni målat och prytt alla era påskägg efter mina instruktioner, så är det bara ett jobb kvar: De ska gömmas!

Människor – i synnerhet barn – tycker att det är väldigt kul att leta efter påskäggen… Så jag kommer här att föreslå fiffiga gömställen, som kommer att roa dina människor med sökande troligen till början av juni:

– Lägg ett ägg i vardera tån på de där finskorna i husses garderob! De där skorna han bara använder vid HöckTiddLigaTillFällen!
– Putta in ett ägg under kylskåpet! Många kylskåp har nån sorts ventilationsgaller längst ned under dörren, lätta på det i ena änden, tassa in ägget och sätt tillbaka gallret! (Ni anar inte hur mycket purjolöksblastbitar jag gömt under vårat kylskåp!)
– Som avledningsmanöver placera några ägg väl synliga, t ex halvt nedgrävda i toalåden eller på mattes huvudkudde… När de funnit dessa, så tror de alla ägg är hittade. Gissa om dom kommer att bli överraskade!
– Under alla garnnystan i mattes stickkorg är också ett fint gömställe.
– Putta in ägg i paraplyerna som står mot väggen  hallen – väldigt kul effekt den dag det regnar!

sven5
Eftersom ni alla är UltraFiffiga Katter så litar jag på att ni tassar iväg Äggen till bra Gömställen! Lägg er nu tillrätta i favoritfåtöljen och roa er med åsynen av Husse och Matte som febrilt leker ”Hitta Novas PåskÄgg!”
Ha en fortsatt Skön Påsk! önskar Nova    yellow_cat_heart4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tassa dina egna påskägg del 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *