Årets första *usch* fästing!

ville2
Ville rapporterar att på Landet har fästingarna vaknat! Stora matte fick just plocka bort Årets Första Otäcking ur nackskinnet på honom!

Jag måste ju säga att vi föredrar vårtecken i form av krokusar och gullvivor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Årets första *usch* fästing!”

  1. Fy jamlars! Jag hatar såna där uschiga saker. Det betyder att jag, precis som vår vän Katten Gustav, nu kommer få nacksprut mot fästingar. Ack å ve!

  2. Plockade den första igår, påskafton, på en av mina missar. Dessa kryp är djävulens påfund. De fyller ingen som helst funktion i naturen. Inte ens skator äter dessa!!!!
    Kramizzzzzzz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *