Tävlingar om kattprylar!

Martina på Cattiobloggen har en aktuell tävling just nu om ett kattsmycke:
tavlingsmycke
Där du tävlar genom att svara på en fråga och skriva en motivering. Tävlingstiden är till 23/4 för den söta berlocken ”SMYGA”!

malningarfoerbarnsoemnigakattungar1

Bimago tillsammans med langborgsullevidal har också en tävling om en valfri väggdekor – kanske en kattavla!? Den tävlingen pågår till 11/4 – med dubbel vinstchans om man länkar till den och svarar på frågan!

Så ladda nu tassarna och lycka till med tävlandet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *