Hur reagerar du?


När den här videon spelas upp med fullt ljud, så tror jag att det är mer än en katt som förvirrat går och letar efter en pipande kattunge bakom datorns högtalare, eller hur?

Fast det här är kattungen Moo (Numera vuxen kisse i Canada) så är kattspråket i det stora hela universellt och många kattmammor reagerar. Visst är det fantastiskt!

Och såg ni den söta lilla fläcken under hakan, likadan som min!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hur reagerar du?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *