Dags för årsmöte på Örebro Katthem

På Kattis’ hemsida står det:

Härmed inbjuds alla medlemmar i Föreningen Örebro Katthem till årsmöte 2010

Lördagen den 27 mars 2010 kl. 14.00.

Lokal: Örebro Katthem, Sockengatan 5, Örebro

liv3

Undrar om jag kan få tassa med och träffa lite kattkompisar??! Och hur är det, i eventuella omröstningar så är det väl så att man har en röst per tass!!??

Förresten tror jag att jag skulle kunna bli en bra styrelsemedlem – jag skulle kunna ta posten som PR-katt! Om det bara funnits någon…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dags för årsmöte på Örebro Katthem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *