Häftiga vinnare!

Är det du som är turkatten?!!!

Spännande dragning sker nu!

hftig
Nova har ritat självhäftande kakeldekor med sig själv som motiv. Som tur är så har hon gjort en extra upplaga, så nu har vi TVÅ sådana paket att lotta ut!

Av de 18 ”namn” som är med i tävlingen har vi nu gjort små lotter och lagt i en burk. Nova sticker tassen i burken och drar vinnarna:

8.   Lo, Kosmos och Norpan!
18. Woddy och Tarzan!

Grattis! Maila era adresser till mig på bloggkatten@hotmail.com så kommer varsitt dekal-set på posten nästa vecka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Häftiga vinnare!”

  1. Det är alltid kul med glada vinnare! Det bästa jag vet är att få skicka iväg saker som vinster! *kurr*
   NosPuss Wikki

 1. Tack tack tack snälla Nova för att du drog vårt namn 😀
  Första gången vi vinner något i en tävling och så är det dessa fina självhäftiga märken 😀 Det kunde inte bli bättre

  Nospuss och kramar

  1. Nu har Nova och jag paketat ihop dem och ska bara tassa dit frimärken så går de med posten på måndag!
   NosPuss Wikki

 2. Norpan här

  Matte hälsar och tackar jättemycket för vinsten. Syrran Kosmos kan inte hjälpa mig skriva, då hon är skadad och Lokatten är bara muttrig just nu då hon ville vara ute i trädgården mer än hon får för matte – så jag får fixa detta själv (fast matte hjälper mig).

  Det blev jättefint i köket med dom roliga kissekatterna på kalket ovanför diskbänken. En perfekt plats för dom att sitta och ge ett litet leende när man som mest behöver det.

  Norpan med bihang

  1. Stackars lilla Kosmos, hoppas att hon blir bättre snart!?! Det verkar läskigt det där med hennes rygg, som ett jättejobbigt ryggskott? Men Metacam är bra, det brukar göra nytta! Roligt att NovaDekalerna blev till lite glädje!
   NosPuss Wikki och Nova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *