Spännande följetong: Slumpen på toa

Rafflande följetong har startat på Vimsans blogg! Ska Slumpen lära sig gå på vanliga toan?

kattenptoa
Slumpens matte har nämligen problemet med busiga hundar som går i kattlådan och äter upp det som Slumpen lämnat där… Det låter väldigt äckligt, men eftersom en kattarm smälter födan annorlunda än en hunds, så uppfattar hundarna det som att kisse lämnat en hel del godsaker kvar som kan tas tillvara.

Vi håller tassarna för att Slumpen fattar det här och första försöken har i alla fall utfallit till belåtenhet med hel sandbricka i toainsatsen! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Spännande följetong: Slumpen på toa”

 1. Har sett flera filmer om katter som kan det där med att gå på toa själv. Intressant att se om det går att lära upp Slumpen! Undrar hur lång tid det tar? Heja Slumpen friskt humör!

 2. Oj så spännande! Vad jobbit för stackars Slumpen som inte får gå på toa ifred! Vi får läsa blogen ; )

  Vi bråkar aldrig vid lådan, matte lärde Sven första dag att det inte lönade sig att hoppa på Signe efter toa besök. Vi bråkar inte heller vid matskålen. Bara däremellan ; )

  Tasskramar Signe och Sven

  1. Ja men lite bus måste man ju få ha! Svansjakt och brottning kan vara superkul! Men ni har rätt – lådan är fredat område, där är det ju lite privat s a s…
   NosPuss Wikki

 3. Hihi, gissa vad:) nu är Slumpen på steg 2 och jag lyckades få rolig bild på honom där han undrar var tusan det han klämde ur tog vägen:) Hela huvudet ner i hålet helt enkelt..
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *