Ett monster bor i vårt vardagsrum

Igårkväll packade matte och husse upp en jättespännande kartong. Den innehöll ett monster!

orbitrekelite

Men kartongen tänker jag behålla! Den är Min!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ett monster bor i vårt vardagsrum”

  1. Nova gömd sig under sängen men jag har nosat över den och den verkar ju inte så pjåkig – den håller matte sysselsatt i alla fall! *spinner*
   TassKram Wikki

 1. Måste varit en STOR kartong med tanke på storleken på monstret! Ska bli spännande att höra hur det beter sig! Nosbuff

  1. Saken surrar mycket men kommer ingenstans, trots det ser matte glad ut. Ibland begriper man sig inte på människor??! *kattleende*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *