Charlie var ”Ingen”

hcharlie
Hur tanklösa kan människor vara?

Charlie är cirka 10 år gammal. Under januari hittades denna blå semilånghåriga pojke ute med förfrusna tassar och bruten svans. Tyvärr måste en del av svansen amputeras.

Saknar man inte en så här fin kisse? Någon i Upplands Väsby tyckte att han var ”Ingen” och det gör så ont i mitt hjärta!

Men Kattluckan där denna vackra kille finns nu hoppas det finns ett hem som vill öppna hjärtat och ge honom ett kärleksfulltliv! Kanske hos dig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

24 reaktioner till “Charlie var ”Ingen””

 1. Lilla gubben, så ont det gör att höra något sådant. En människa har trots allt gjort sig besväret att köpa ett halsband och märka det. Visserligen inte då med ägarens namn utan ett meningslöst svammel. Var det möjligen tänkt som ett dåligt skämt? Vi tycker faktiskt inte att det var ett skämt, utan att man träffat mitt i prick. Är man inte mer omtänksam om sitt husdjur är man i våra ögon verkligen en ”nobody”! Hoppas att någon snäll människa får upp ögonen för Charlie. Kurr och burr.

  1. Om någon nu tyckte att det där var ”cool” med en katt som heter INGEN så kunde de ju i alla fall ha satt dit sitt tel nr också, så att Ingen hittade hem???! Fy så korkat!
   Ja den som blir förtjust i Charlie behöver bara ta kontakt med Kattluckan!
   NosPuss Wikki

 2. Jag tror jag dör! Hur kan någon göra så! Att skriva INGEN är djurplågeri och ustuderad elakhet! Dumma dumma människa!

  stora kramen till dig Wikki / Agnes

  1. Ja höjden av tanklöshet är det i alla fall. Men nu är Charlie NÅGON och han ska få det bra, hoppas jag!
   NosPuss Wikki

  1. Det är nog läkt nu både tassar och svans, för Kattluckans missar blir väl omhändertagna! Men nu ska den här snyggingen så klart hitta ett eget Tryggt Hem!
   NosPuss Wikki

 3. Den här raringen är absolut en av dom vackraste katter jag någonsin sett trots tovor och smuts, eloge till dom som tog in katten till värmen och räddade livet på den.

  Må människors hjärtan som är gjort av is snart tina, varför är vissa så kalla? medan andra är så varma?

  1. Ja man kan undra hur de varit funtade… Och hur det är ställt med alla stora starka Myndigheter som borde hjälpa och skydda dessa våra minsta… även kissemissar!
   NosPuss Wikki

 4. Det är så sorgligt och ynkligt att vissa människor utnyttjar det fakturm att katter inte kan tala om vilka människor det är som har burit sig så här illa åt mot sin katt. Vi ser ofta, alltför ofta, liknande och t o m ännu värre öden på Södertälje Katthem och på många andra katthem också förstår jag. Jag skulle ha en hel del att säga till såna här ägare om jag fick möjligheten.

  1. Därför värnar jag om och håller alla katthem högt, som ger skydd och kärlek åt dessa utsatta missar, av vilka jag och min Nova varit några…
   TassKram Wikki

 5. Oj vad kul att hitta en blogg med katter. I det här huset älskas det katter oxå. Och dom stora tar hand om katter som kommit bort o hittat hit. Ibland undrar jag om dom stora inte tycker om mej längre….Men då gosar jag riktigt hårt i deras ansikten när dom sover så dom vet vem som bestämmer här. /Siv

  1. De tycker nog alltid om – de visar det alla på sitt sätt… Kul att du hittade till bloggen, tack snälla!
   NosPuss Wikki

 6. Stackars misse hur kan man vara så intelligensbefriad så man inte skriver åtminstone ett fonnummer i halsbandet. Usch tvi attan för såna människor, hur kan de vara så hjärtlösa att de inte saknar sin misse. Visst det kanske är någon som hamnat på sjukhus men avsaknaden av namn eller fonnummer gör oss jätteledsna.

  Alla hjärtans taxkramisar.

 7. Herregud, vad är det för fel på en del människor?
  Hur kan man vara så hjärtlös? Charlie har en blick som får ens hjärta att klappa extraslag. Vilken personlighet. Kram från Fjuttens matte.

  1. JA vilken personlighet – det lyser potential som superkatt hos denna vackra kille! Hur kan en människa kasta bort det???! *morrar*
   TassKram Wikki
   (Jag morrar på den dumma människan alltså!)

 8. Hoppas att denne Sötnos hittar en ny Husse o Matte som blir lika stolt över honom som Katthemmet Kompis Snoddas nya matte och husse.
  Han har fått tillnamnet Prins och har en riktigt kärleksfull beskrivning på Kompis blogg.
  Sånt´vill vi läsa om fler katter.

  För ni är ju guld värda.
  Puss på din söta nos Wikki

  Nalle

  1. Ja, en sådan här charmprins borde också hitta hem. ”Prins Charlie” ja det skulle passa honom!
   NosPuss Wikki

 9. Lille sötnos. Synd du inte kan bo hos oss…
  Dyker säkert upp någon kärleksfull tvåbening som vill dela sitt liv med Charlie ganska snart :-). Vi håller tummarna

  1. Ja det skulle bli kärlek vid första pälsbollen och sedan lever de lyckliga i evigheters evigheter, hurrjam!??!!
   *spinner* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *