Tävling – vinn en kattbok!

ettkattliv1
Boken ”Ett kattliv” blir vinst i min KattGraffiti-tävling! Det är en enkel liten bok på 24 sidor men med en finstämd kattberättelse, och lika intressant är hur jag fick fatt i boken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norrbottenskonstnären Hjördis Piuva Andersson är nämligen en kvinna med hjärtat på rätta stället! Och eftersom hennes barnbarn Gabriella, som troligen ärvt denna goda egenskap, är engagerad i Djurskyddet Mariefred, så skänkte Hjördis dem 50 st böcker att sälja* till förmån för verksamheten! Du kan läsa mer om den fina gåvan här i Eskilstuna-Kuriren. Härligt, eller hur?

”Ett kattliv” är tillägnad alla sommarkatter som ingen tar ansvar för. Den handlar om katten Linus äventyrliga liv och ovanliga resa. Han föddes i Seskarö utanför Haparanda och flyttade sedan till både Åkersberga, Umeå och slutligen Övertorneå.

Tävlingen då? Jo, som jag skrivit tidigare så efterlyser jag bilder på svensk KattGraffiti. (Därmed uppmanar jag ingen att ge sig ut att måla graffiti för ändamålet, utan det ska vara sådan som redan finns.) Skicka ditt bidrag till min bloggmail senast den 15 mars!

(*Vill du ha ett eget ex kan du kontakta Gabriella per mail. Boken kostar 100 kr plus porto. Varenda krona går direkt till Djurskyddet Mariefred.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävling – vinn en kattbok!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *