Snöbus…

Jag är ganska avundsjuk på alla katter som får springa fritt och busa i snön, som Slumpen, Puma & Sixten och landet-katterna…

__large_

Här är det Ville som jagar Tanja så att snön sprutar… och Mjurre som gräver snögrotta:

_b91
Matte, kan vi inte åka till landet snart och få pulsa lite i snön medans den är kvar?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Snöbus…”

 1. Men Wikki, det är ju otäckt vitt ju! Det där vill du väl inte springa runt i heller? Du får ju blött i pälsen och under tassarna. Nä, jag föredrar nog att snarka inomhus där det är varmt och skönt.
  *nosbuff*

  1. Det är kul med snö i tassarna – då kan man kasta snökokor på matte! Vem vet när man får uppleva en riktig snödriva nästa gång?
   NosPuss Wikki

  1. Äsch det ruskar man av sig innan man går in…
   Det är värst när det är töigt så man får isklumpar som fastnar i kalsongpälsen!
   Men det är kul i alla fall!
   TassKram Wikki

 2. Just nu är det inte så kul att vara ute. Det är för mkt snö, man försvinner i den. Man får hålla sig till de ställen där människorna har skottat, eller hålla sig inne helt och hållet. Tass/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *