Måste Nostippen ut i kylan igen?

nostippenjan
Kolonikatten Nostippen i Norrköping har varit inne nu i 2 veckor för att få tid att läka efter kastrering, vaccinering och chip-märkning. Om cirka en vecka så måste Östgötakatterna tyvärr släppa tillbaka henne ut i snön och osäkerheten i kolonin om inget hem hittas. Kattflickan Fläcken har samma behov…

Detta eftersom Östgötakatterna snarast måste fortsätta att kastrera de katter som är kvar ute för att stoppa tillväxten på kattkolonin. Och de är många!

Jourmatte Malin beskriver Nostippen så här: ”Jag har smekt henne med fjädervippan och då fräser hon ljudligt och ögonen blir mycket stora. Jag är helt övertygad om att den här tösen kan bli en mycket tam kisse om hon bara får tid, tålamod och tillgivenhet!”… 

Om någon vill öppna sitt hem för denna lilla misse så maila till ostgotakatterna@live.se så får du veta mer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *