Kreativitet i kubik för Kompis

Det känns som ett underverk att se allt som fantasifulla kattmänniskor hittar på för att hjälpa katterna i Nybro! Den här vackra tavlan är ett av de senaste bidragen till detta:

tavla

En charmig 50×72 cm oljemålning på duk av konstnären Anneli Pettersson, Färjestad, som berättar:

Katterna jag har målat av är mina egna: Skorpan , Sture och Svullo – roligt att kunna hjälpa till mitt i det allt tragiska..

Och hjälp är det minsann – just nu när jag tittat på auktionssidan där denna tavla finns så är budet uppe i nästan 2000 kr! Du kan bjuda på denna tavla ända till den 27/1.

Är du bra på att sy, virka, sticka eller måla? Kanske du också kan skapa något? Och det behöver ju inte bara vara till förmån till Kompis katthem utan för ditt eget lokala katthem, som behöver dig minst lika mycket! 

Etsy såg jag de här roliga tygkatterna ”Flip Beanie Cats” som kan vara ett tips på hur man kan göra en kul och enkal kattmyntaleksak:

flip_cats
Det är katten Patches som printats på olika tyger och blivit en ”flip cat” – att ha som tröstdjur i fickan, som handledsstöd vid datorn eller som kattleksak…

Själv är jag inte så bra på nål och tråd, men matte är fiffig på idéer så vi får väl se vad vi hittar på härnäst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kreativitet i kubik för Kompis”

  1. Det är ju härligt kul att så många ger så frikostigt! Dessutom det är de små bäckarna tillsammans som skapar stora flöden!
   TassKram Wikki

 1. Härligt att auktioner drar så mycket pengar! Vår matte budar på en sjal som också skall skänkas till Kompis ; )

  Fina tygmissar! Ha en bus-katt-helg!

  Tasskram från Signe och Sven

 2. Väldigt vacker tavla Anneli målat. Matte fnissade och sa att det nog är på gränsen till kattmisshandel att döpa en katt till Svullo. Tycker ja inte :).

  Tass

  1. Det finns nog gräsligare kattnamn än ett kärleksfullt Svullo – det värsta jag hört var Slyna – det lät inte roligt heller när barnen stod ute på verandan och ropade på katten…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *