Vem tar alla Metrobloggarnas namn?

Stora matte ville ha en Metroblogg med sitt eget namn – men den var redan upptagen. Eller – egentligen inte…

Någon (Säkert samma person på de flesta av likheten att döma) har registrerat massor av bloggar på Metro på olika vanliga namn, men aldrig lagt in ett enda blogginlägg. Varför kan man undra? Hämndaktion? Idé om ett affärsupplägg?

Namnet bakom registreringen av många av dessa ”tagna bloggar” är Makan Amini (Markerade med fetstil nedan). Det är en man som tänkte göra pengar – en miljon till Röda Korset påstod han själv, andra hävdade annat…. – men som stoppades när Metro misstänkte oegentligheter. Så vad ska han med detta till?

Snälla Metro, kan vi då få tillbaka möjligheter att registrera bloggar med bland annat de här namnen:
namn
Och de här vi hittat är nog bara en bråkdel av dem som finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vem tar alla Metrobloggarnas namn?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *