Kattutställning Örebro 30-31/1

Snart är det dags! NERK har sin 52:e och 53:e Internationella kattutställning på Conventum Arena i Örebro lördag 30 och söndag 31 januari!

nerkloggagul1

Utställningen arrangeras som två endagsutställningar med alla raser båda dagarna. Det är redan fullbokat med spännande katter, vad sägs om raser som ocicat, seychellois, manx, burmilla, la perm och snowshoe? Läs mer på NERKs hemsida!

NERK skriver också på sin hemsida ”Vi behöver mer assistenter, samtliga kategorier båda dagarna. Känner du att du vill ha en riktigt rolig dag tillsammans med katterna, assistentkollegorna och domarna, hör av dig omgående.” och för den som vill lära sig mer finns en nybörjarkurs för utställare den 20 januari!

Vi brukar få ha ett bord för Örebro Katthem, så kanske vi ses där???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *